Losinj 13-20 oktober

Losinj - den magiska ön i Kroatien

Hotel Aurora


Losinj 13-20 okt

När vi stiger av båten vid Losinjs kaj möts vi av en mild bris, som bär med sig doften av hav och pinjeskogar.


Välkommen med till vår nya destination Losinj.


Losinj är en magsikt vacker ö belägen i Adriatiska havet utanför kusten av Kroatien. Det milda klimatet, vackra stränder och pittoreska byar gör denna ö, strax söder om Rovinj, till en plats att uppleva. 


Hotell Aurora är ett elegant och modernt hotell och en del av det prisbelönta turistkoplexet Losinj Hotel & Villas. Hotellet har ett fantastiskt läge med panoramautsikt över det Adriatiska havet och naturen. 

På hotellet finns även spa- och welnesscenter, inomhuspool, bastu och gym. 


Under vår vistelse gör vi även dagsutflykter några dagar där vi upplever ännu mer av Kroatien med väl utvalda besök på och utanför ön. Rseledare Catharina Morris

Hello world
Hello world

Hotell Punta


Temaresor 

Med start 2025 planerar vi just nu för fler temaresor till Losinj.


Träningsresor

Träningsresor med yoga, zumba, föreläsningar, motion och styrketräning i vacker miljö.

Hotellen på Losinj är väl förberedda för alla typer av träning. med utomhus- och inomhuspooler, gym, spinning, kajak, tennisbanor och vackra platser för yoga och motionsrundor. resan arrangeras tillsammans med erfarna instruktörer inom träning, kost och hälsa.


Bridge

Kombinera din semester med Bridge. Resorna gör vi tillsammans  med erfarna spelledare som är med på resan och sköter spelordningen. Härlig gemenskap, vacker vistelse och avkopplande dagar varvas med löpande Bridgespel under veckorna.

unsplash